Múlt szombaton a Paks 4-0-ra legyőzte hazai pályán a Mezőkövesd csapatát az OTP Bank Liga 23. fordulójában. A tolnaiak sikere azonban nem lehetett felhőtlen, ugyanis középpályásuk, Papp Kristóf az első félidőben megsérült és hordággyal kellett levinni őt a pályáról. A paksiak honlapja később közölte, hogy a játékos a bokája külső részén szenvedett törést.

– Sajnos a képalkotó vizsgálatok kimutatták, hogy az úgynevezett külbokám eltörött. Mivel eléggé be van dagadva, most első körben csütörtökön begipszelik, aztán a jövő hét második felében várhatóan további vizsgálatokat végeznek majd, hogy kell-e műtéti beavatkozást, lemezelést végezni – fogalmazott a 28 éves labdarúgó, aki ebben a szezonban három gólt és négy asszisztot jegyzett a zöld-fehérek játékosaként.

A klub tájékoztatása szerint Papp ebben a szezonban már nem léphet pályára és csak az új szezon alapozásakor csatlakozhat a csapathoz.

– Rossz időben jött, hiszen nemrég a COVID miatt kellett kihagynom több hetet, majd visszatérésem után úgy éreztem, jól megy a játék és a csapat is kiváló szériában van. Jó lett volna a szezon végéig együtt küzdeni a minél jobb helyekért – zárta Papp.

A Vidi után a Fradit is elintézné az idény egyik magyar felfedezettje: “Ha szóltak volna, átadom a 11-est” – interjú