Több kulcsemberüket is nélkülözték az angyalföldiek az elmúlt hetekben, de közülük többen is visszatérhetnek. Vida Máté a klub honlapja szerint a héten már teljesértékű edzésmunkát végzett. A védekező középpályás október 25-én, a Dunaújváros elleni Magyar Kupa mérkőzés 77. percében egy lövésnél szenvedett combhajlítóizom húzódást. Így a PAFC és az Újpest elleni meccset is kihagyni kényszerült, és nem léphetett pályára az U21-es válogatott Svédország és Ciprus elleni meccsein sem.

 

Vít Benes már e hét közepén együtt edzett a csapattal. A cseh belső védő két héttel korábban az Újpest elleni meccs 30. percében egy ütközésnél sérült meg, a külső térdszalagja enyhén megnyúlt – akkor le is kellett cserélni. Ha Michael Oenning vezetőedző úgy dönt, akkor Mezőkövesden már akár pályára is léphet.

Kire Ristevski is már teljesen rendben van, amit az is bizonyít, hogy november 12-én, vasárnap kezdőként tagja volt a Norvégiát 2-0-ra legyőző macedón válogatottnak, sőt végig is játszotta találkozót. A Vasas baloldali védője remekül futballozott, és csapata egyik legjobbja volt.

Hangya Szilveszter azonban combhúzódás miatt – melyet az Újpest ellen, a második félidő elején szenvedett el – nem tudott együtt készülni a csapattal, így szombati játékára várhatóan nem számíthatnak.