Az Endo Plus Service Kft-nek köszönhetően csupa olyan új eszköz érkezett a Széktói Stadionba, mely a sorozatterhelés alatti regenerálódást, illetve a sérülések utáni gyorsabb felépülést segítik.

– Négy nagyon korszerű gépet kaptunk, rengeteget segítséget jelent ez nekünk. Ebből a sokak által ismert Game Ready és a nyirokmasszázs a meccs utáni regeneráció során lesz hasznos, illetve fárasztó edzések után szintén. Van most már egy nagy teljesítményű, modern lézerünk, illetve egy elektroterápia és ultrahang kombinált gépünk, ami sérüléskezelésben nyit majd teljesen új lehetőségeket. Ez nekem, illetve fizioterapeutánknak, Túrkevi Nagy Ildikónak is nagyon sokban fogja segíteni a munkánkat. Sokkal modernebb eszközökkel tudjuk segíteni a sérült játékosok felépülését, köszönjük a vezetőségnek, hogy ezt a lehetőséget megteremtették nekünk – mondta Huber Bálint, a csapat masszőre a kecskemetite.hu-nak.

– Azt mindenképpen kiemelném a beruházások kapcsán, hogy az NB I-ben sem feltétlenül alap dolog, hogy egy klub ekkora hangsúlyt fektet arra, hogy ilyen rehabilitációs lehetőségeket és eszközöket biztosítson a felnőtt és utánpótlás játékosok számára, miközben ez egy nagyon fontos terület. Nagy elismerésem Dr. Filus Andornak és a KTE-nek, hogy TAO-rendszer adta lehetőségeket kihasználva, fordítottak ennek a területnek a fejlesztésére. Jó együttműködés alakult ki köztünk, bízom benne, hogy a jövőben is tovább tudjuk segíteni a klub fejlődését, ezáltal a játékosok és Huber Bálinték napi munkáját – mondta Fehér György, az Endo Plus Service kereskedelmi igazgatója.

Egyre több klubcsapat fektet nagyobb hangsúlyt a sportolóik megfelelő regenerációjára és rehabilitációjára, ezzel is csökkentve a sérülések előfordulását, illetve azok lefolyási idejét.