A magyar klubok és játékosok egyre többet és gyakrabban használnak különböző rehabilitációs eszközöket. Ezek közül az egyik legnépszerűbb készülék a Game Ready, amelynek használói közé lépett immáron Ugrai Roland, a görög élvonalbeli Atromitosz magyar válogatott támadója is.

Ugrai remek formába lendült ősszel, nyolc görög bajnoki mérkőzésen háromszor volt eredményes és két gólpasszt is adott új csapatában, amely tíz forduló elteltével meglepetésre a második helyen állt az élvonalbeli tabellán. Mindezek után nem jelentett nagy meglepetést, hogy a válogatott keretbe is visszakerült a csatár, ám észtek és a finnek elleni Nemzetek Ligája-találkozókat megelőzően jött a hír, hogy Ugrai bokasérülést szenvedett.

Ugrai áprilisban léphetett újra pályára: felépülésében nagy segítségére volt a Game Ready nevű eszköz, amit az Endo Plus Service Kft. segítségével vásárolt. Korábban többek között Cristiano Ronaldo, Luka Modric vagy éppen Lionel Messi is ugyanilyen szerkezet segítségével jött rendbe.

Mi az a Game Ready?

A műszer hideg terápiás hatásával javítja és felgyorsítja a gyógyulási folyamatot, sérülések és műtétek után, főleg élsportolóknak ajánlott. A Game Ready növeli a standard teljesítményt, segíti redukálni a betegek fájdalomérzetét, a duzzanatokat, csökkenti a fájdalomcsillapítók használatának szükségességét és felgyorsítja a sebek gyógyulását. A Game Ready-t a sportserulesek.hu oldalon lehet kibérelni, lehetőség van napi, heti és havi bérlésre is.

Az Endo Plus Service Kft. itthon piacvezető az orvosi műszerek, kórházi anyagok és eszközök forgalmazásában, és hosszú évek óta szerves része a hazai sportnak. A cég több csapatot segít, ráadásul most már egyes játékosok számára is elérhetőek a készülékeik, azaz aki akarja, saját maga is tehet a mielőbbi felépüléséért, illetve a sérülés megelőzése érdekében is.