A magyar élvonalbeli klubok és játékosok egyre többet és gyakrabban használnak különböző rehabilitációs eszközöket. Ezek közül az egyik legnépszerűbb készülék a Game Ready, amit többek között Kocsis Gergő, a Zalaegerszeg középpályása is használ.

– Hetente legalább kétszer-háromszor szoktam használni a Game Ready nevű készüléket, az eddigi tapasztalataim alapján nagyon sokat segített nekem a regenerációban. Használata után másnap sokkal frissebbnek és gyorsabbnak érzem magam a pályán, nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek. Mindemellett korábbi térdsérülésemnél is hasznomra vált, hiszen a vártnál sokkal hamarább vissza tudtam térni a pályára – mondta Kocsis a csakfoci.hu-nak. (Támogatott tartalom)

Mi is az a Game Ready?

A Game Ready hazai forgalmazója, az Endo Plus Service Kft. A Game Ready hideg terápiás hatásával javítja és felgyorsítja a gyógyulási folyamatot, sérülések és műtétek után, főleg élsportolóknak ajánlott. A készülék növeli a standard teljesítményt, segíti redukálni a betegek fájdalomérzetét, a duzzanatokat, csökkenti a fájdalomcsillapítók használatának szükségességét és felgyorsítja a sebek gyógyulását.

A Game Ready-t a sportserulesek.hu oldalon lehet kibérelni, lehetőség van napi, heti és havi bérlésre is. Terápiás készülékek széles választékban a terapiashop.hu oldalon kaphatók.