Négy sérült játékosáról, Bartha Lászlóról, Báló Tamásról, Remili Mohamedről és Haraszti Zsoltról adott helyzetjelentést az NB I-ben szereplő Paksi FC hivatalos oldala.

Bartha sarkát műteni kellett, a rutinos játékos azóta túl van az operáción: „Holnap lesz három hete, hogy lezajlott a teljesen komplikációmentes beavatkozás. Most a pihenőfázisban vagyok, ami azt jelenti, hogy felpolcolt lábbal kell feküdnöm. Éppen ma voltam kontrollon, ahol megállapították, hogy pár nap múlva leveszik a gipszet, amit párnás „rögzítőcsizma” követ. Onnantól kezdve még négy hét, és kezdhetem is a gyógytornát” – fogalmazott a korábbi Fradi-szélső.

Báló bal combizma a salgótarjáni kupameccs utolsó perceiben húzódott meg. Bár a rutinos védő az ominózus meccset követően még próbált edzeni, az orvosok pihenőre intették.

„Szakadás hála Istennek nem volt, de egy kis folyadék felgyűlt, így ki kellett hagynom pár napot. Ezen a héten még különmunkát végzek, de azért vannak gyakorlatok, amiket a többiekkel együtt csinálok.

Remélem, a jövő hétre már minden rendbe jön, és újra, teljes értékűen a csapattal tréningezhetek.”

Remili Mohamed bal térde a DVTK ellen rándult meg egy rossz mozdulat következtében, de szerencsére az ő szalagjai sem sérültek.

„A tervek szerint a heti különmunka mellett már fokozatosan beszállok a csapat edzéseibe is, és elvileg a hét vége felé újra a régi lehetek, így hétfőtől én is a társakkal együtt készülhetek a Honvéd ellen.”

Haraszti Zsolt továbbra is keményen végzi rehabilitációs edzésprogramját az év eleji keresztszalag-szakadását követően. A támadó nagy elánnal, eltökélten végzi ilyenkor előírt programját – teszi hozzá a klubhonlap.

A Paks a válogatott szünet után az NB I 13. fordulójában a Budapest Honvédhoz látogat.