Nemrég voltam kontrollon, ahol megállapították, teljesen rendbe jött a sérülésem, úgyhogy csütörtöktől százszázalékos edzésmunkát végezhetek – mondta a 33 éves szerb-magyar Bosnjak a haladas.hu-nak, akinek tavaly december 8-án, az MTK elleni találkozón szakadt el a bal vállszalagja.

Az egyszeres válogatott futballistát február közepén, Szerbiában, Újvidéken megműtötték, a bajnokság hajrájában tért vissza Szombathelyre, de pályára már nem lépett.

Noha mindent gyakorlatot ugyanolyan intenzitással végezhetek majd, mint a többiek, arra egyelőre azért vigyáznom kell, hogy valaki mondjuk rá ne essem a műtött vállamra. Ettől függetlenül a jövő pénteki, Mattersburg elleni meccsen már játszhatok. A kondimmal nincs probléma, Lukács Tihamér erőnléti edzőtől a bajnokság befejezése után valamennyien egyéni edzéstervet kaptunk, a szerint készültem én is. Emellett egy, korábban a Crvena Zvezdánál is dolgozó erőnléti edző is felügyeli a munkámat.

Bosnjak elismerte, voltak ajánlatai és leszögezte: marad a vasiaknál.

Ami a Halit illeti, jómagam profi futballista vagyok, a pénzügyi dolgokkal nem nekem kell foglalkoznom, ez a vezetők feladata, hiszem, hogy tudják, mit kell tenniük. Egyébként még két éves szerződés köt a klubhoz, nem tárgyaltam ugyan senkivel, de hallottam, hogy voltak ajánlataim – ám maradok Szombathelyen – fogalmazott.