Január 20-án jelentette be a DVSC, hogy megműtötték Tőzsér Dániel csapatkapitányt, miután a Nyíregyháza elleni felkészülési mérkőzésen bokasérülést szenvedett. A hajdúságiak rutinos középpályása most a klubhonlapon mondta el, mennyit kell még várniuk a szurkolóknak a visszatérésére.

– Eléggé kemény időszakon vagyok túl, a rehabilitáción volt a fő hangsúly, kemény edzések alá kell vetnie magát ilyenkor az embernek.

A lábam már egyre jobb állapotban van, rövid időn belül a csapat rendelkezésére állhatok majd

– nyilatkozta Tőzsér.

A DVSC a tavaszi szezont Vitelki Zoltán vezetőedzővel két-két győzelemmel és döntetlennel kezdte, az elmúlt két fordulóban viszont becsúszott két vereség is.

– A csapat stabilizálódott egy kicsit az előző időszakhoz képest, nyilván az előző két mérkőzés nem úgy sikerült, ez egy hosszabb folyamat lesz. Tiszták a fejek csapaton belül. Nem vagyunk egyszerű helyzetben, hiszen komoly sérüléshullám megy végig nálunk, mellettem Haris Attila is kiesett, Kinyik Ákos eltiltás miatt nem tudott játszani egy-egy meccsen, legközelebb pedig a Fradi ellen Pávkovics Bence is kisárgult. De ezen is túl kell lenni, mindig az a legerősebb DVSC, amelyik pályára lép – tette hozzá a csapatkapitány.