Az angyalföldiek fiatal játékosa egészen biztos harcképtelen lesz a következő mérkőzésen. Murka Benedek lábát Kaposváron a találkozó alatt kellett összevarrni, majd ma reggel a Sportkórházban újabb vizsgálaton és kezelésen esett át, és tetanus-injekciót kapott. A mai kórházi beavatkozást követően a labdarúgó azzal a kéréssel kereste fel a klubvezetést, hogy a Vasas tegyen le a fegyelmi eljárás kezdeményezéséről. Klubunk a játékos kérését elfogadja, ugyanakkor reményét fejezi ki, hogy a sérülést okozó futballista legalább megköveti Murka Bendedeket és a jövőben a pályán olyan viselkedést tanúsít, amely sportemberhez méltó.

Murka Benedek a klubhonlapnak nyilatkozott állapotáról, és arról, hogy miként vélekedik az esetről:

Igazából nem nagyon emlékszem mi történt, és arra sem, hogy ki okozta a sérülést. A meccs alatt és után csak elmondásokból tudtam felidézni a történteket, és okosabb csak a videofelvétel megtekintése után lettem.

Alapból nem feltételezem senkiről, hogy szándékosan sérülést akar okozni a másiknak, így ezt most sem teszem. Úgy tűnik szerencsésen megúsztam a dolgot, jelen állás szerint csont és szalag nem sérült, és ez a legfontosabb. Nyilván a nyílt seb kellemetlen, és az sem volt vidám, hogy varrni kellett és tetanus-injekciót kaptam, de ilyesmi azért előfordul.

A magam részéről inkább szeretném mihamarabb elfelejteni ezt az esetet, és nem foglalkozni vele. Azt várom, hogy a lehető leggyorsabban rendben legyek, és visszatérjek a pályára. Nem haragszom Rajczi Péterre, és nem kívánok az üggyel sem foglalkozni, ezért is kértem a Vasas vezetését, hogy a tervezett feljelentéstől álljanak el.