Osváth Attila 2019 nyara óta játszik Pakson, az előző kiírásban 25 bajnokin lépett pályára, hosszú ideje sarokcsontkinövéssel bajlódott, melynek következtében begyulladt az Achilles-ina.

Igazából már tavaly nyár óta szenvedtem vele, akkor kezdődtek a problémák. A szezon vége felé pedig már egyre rosszabb lett, egyáltalán nem akart csökkenni, elmúlni a fájdalom, folyamatosan gyulladásban volt a sarkam és az achillesem. A nyári szünetben történő vizsgálatok után úgy döntöttünk, kisebb műtéttel rendbe tesszük a dolgokat – kezdte a paksifc.hu-nak Osváth, aki az előzményekről, majd a műtéttel és a következő napokkal folytatta.

Altatásos műtét volt, de annak ellenére, hogy fél 11 felé kezdődött, késő délután már haza is jöhettem. Hétfő este értelemszerűen még nagyon fájt a lábam, mára azonban egy fokkal már jobb lett. Szombaton megyek vissza kontrollra, kötéscserére. Az operáció előtt azt mondták, megközelítőleg három hónap a teljes felépülés, meglátjuk, természetesen azon vagyok, hogy mihamarabb újra a pályán segíthessem a csapatot és a klubot.

A tolnai klub közleménye szerint Osváthra megközelítőleg három hónapos kihagyás vár.