Nagy meglepetésre hazai pályán, 1-0-s vezetésről kapott ki a címvédő Partizan Belgrád a szerb bajnokság 4. fordulójában, a Vozdovac elleni mérkőzésen.

A még veretlen vendégek nem csak a belgrádiak szezonbeli makulátlan mérlegét vették el ezzel, de a Partizan 15 meccses(!) hazai győzelmi sorozatára, illetve 20 találkozó és 1 éve tartó otthoni veretlenségi szériájára is pontot tettek.

Könnyelmű hibákból kaptuk a gólokat. Egyenlíthettünk volna 1-2 után, de inkább szívvel, mintsem fejjel játszottunk, a helyzetünket pedig nem használtuk ki. Az ellenfél megbüntetett minket ezért a harmadik góllal. nem cseréltem, mert bármit is tettem volna, kevésné lettünk volna támadóak, a legjobb játékosaim pedig mind ott voltak a pályán – mondta a találkozót követően a Partizan edzője, Miroslav Djukic.

A trénernek tovább főhet amiatt a feje a Vojvodina elleni presztízsmeccs, illetve a Videoton elleni Európa Liga-párharc miatt is, hogy egyik fontos játékosát, a korábban Újpesten is szerepelt montenegrói Nebojsa Kosovicot elveszítette sérülés miatt. A középpályás a térdére kapott egy rúgást a második félidőben és nem is tudta folytatni a játékot.

A Telegraf cikke szerint könnyen lehet, hogy a fehérváriak elleni első, jövő csütörtöki, zártkapus meccsen sem játszhat majd a Partizan alapemberének mondható futballista, aki az elmúlt két szezonban összesen 33 bajnokin játszott csapatában és egyre nagyobb szerepet követelt magának.

“Az egész Videoton-kispad meg akart verni” – Szivics súgott a szerbeknek az EL-párharc előtt