A magyar klubok és játékosok egyre többet és gyakrabban használnak különböző rehabilitációs eszközöket. Ezek közül az egyik legnépszerűbb készülék a Game Ready, amit többek között Nikolics Nemanja, a Chicago Fire gólkirálya is használ.

Már fiatalon odafigyeltem az edzések előtti és utáni nyújtásokra, lehetőség szerint sokat masszíroztattam, de tény, újabb és újabb eszközök kerülnek a piacra, és szeretem kipróbálni őket. A Game Ready hatását azonnal érezni lehetett, és nem hezitáltam: vettem magamnak egyet. Életem legjobb befektetése volt – mondta Nikolics az nso.hu-nak.

Game Readyt több válogatott játékosunk alkalmaz, például Eppel Márton, Bese Barnabás vagy éppen Dzsudzsák Balázs.

A Game Ready hazai forgalmazója, az Endo Plus Service Kft. A Game Ready hideg terápiás hatásával javítja és felgyorsítja a gyógyulási folyamatot, sérülések és műtétek után, főleg élsportolóknak ajánlott. A készülék növeli a standard teljesítményt, segíti redukálni a betegek fájdalomérzetét, a duzzanatokat, csökkenti a fájdalomcsillapítók használatának szükségességét és felgyorsítja a sebek gyógyulását.

A Game Ready-t a sportserulesek.hu oldalon lehet kibérelni, lehetőség van napi, heti és havi bérlésre is. Terápiás készülékek széles választékban a terapiashop.hu oldalon kaphatók.

Elek Ákos, a Kajrat Almaty középpályása a cryoszaunát használja leggyakrabban.

–  A klub öltözője mellett nem egy kabint, hanem egy egész szobát alakítottak ki, valóban, mint egy szauna, ahhoz hasonlít. Csak nincs bent annyira meleg: körülbelül mínusz százharminc fokra hűtik a hőmérsékletet, és három, legfeljebb négy percet szabad bent tartózkodni. Frissít, regenerál, a vérkeringést segíti, valóban érzi az ember a jótékony hatását. Hetente háromszor biztosan bemegyek, annyira hasznos – mondta Elek az nso.hu-nak.

Az Endo Plus Service Kft. itthon piacvezető az orvosi műszerek, kórházi anyagok és eszközök forgalmazásában, és hosszú évek óta szerves része a hazai sportnak. A cég több csapatot segít, ráadásul most már egyes játékosok számára is elérhetőek a készülékeik, azaz aki akarja, saját maga is tehet a mielőbbi felépüléséért, illetve a sérülés megelőzése érdekében is.