Megkezdte a közös felkészülését a Győri Audi ETO KC kézilabda csapata. A lányok a hosszú kényszerpihenő után Balatonbogláron edzőtáboroznak, ahol a napi több kemény edzés után sem maradhat el számukra a regeneráció.

A Normatec Pulse System nyirokmasszázs rendszere nagy segítséget nyújt nekik az izmok regenerálódásában, javítja a vérkeringést és csökkenti a laktát szintet a vérben.

Back on track??Megkezdte a közös felkészülését a Győri Audi ETO KC kézilabda csapata ??A lányok a hosszú kényszerpihenő után Balatonbogláron edzőtáboroznak, ahol a napi több kemény edzés után sem maradhat el számukra a regeneráció.??‍♀️??A Normatec Pulse System nyirokmasszázs rendszere nagy segítséget nyújt nekik az izmok regenerálódásában, javítja a vérkeringést és csökkenti a laktát szintet a vérben.@gyoriaudietokc_official#hajráeto ?#szponzor#endoplusservice#terapiashop#recoverywww.terapiashop.huwww.endoservice.huwww.epsmedical.hu

Közzétette: Endo Plus Service – 2020. július 1., szerda

Az Endo Plus Service Kft. itthon piacvezető az orvosi műszerek, kórházi anyagok és eszközök forgalmazásában, és hosszú évek óta szerves része a hazai sportnak. A cég több csapatot segít, ráadásul most már a sportolók számára is elérhetőek a készülékeik, azaz aki akarja, saját maga is tehet a mielőbbi felépüléséért, illetve a sérülés megelőzése érdekében is. Terápiás készülékek széles választékban a terapiashop.hu oldalon kaphatók. (támogatott tartalom)