A Győri Audi ETO KC-nál kiemelkedő szerepet tölt be a játékosok megfelelő regenerációja, hogy meccsről meccsre egyre jobb formájukat tudják hozni a lányok. Nem csak a felnőtt csapatra, hanem a feltörekvő ifjúságra, az utánpótlásra is ugyan olyan figyelmet fordít a klub vezetősége.

Veronika Kristiansen az edzések után a Game Ready új, hőterápiával is ellátott készülékét használja a felfrissülésre, kiaknázva a kontraszt terápia számos előnyét.

A Győri Audi ETO KC-nál kiemelkedő szerepet tölt be a játékosok megfelelő regenerációja, hogy meccsről meccsre egyre…

Közzétette: Endo Plus Service – 2020. január 20., hétfő

Mi az a Med4Elite?

A már jól ismert hordozható Game Ready készülék nagyobb “testvére”, a Med4Elite újabb kiegészítést és még nagyobb segítséget jelent a sportolók gyorsabb és hatékonyabb regenerálódásában, valamint megkönnyíti a fizikoterapeuták munkáját is.

A készülékkel egyszerre két munkaállomás használható, ahol az egyik sportoló a hőterápia, a másik pedig e közben a hidegterápia jótékony hatásait érezheti. A hideg és meleg terápián túlmenően a készülék képes két különböző hőmérséklet gyors, egymás utáni váltakoztatására, miközben kombinálja a terápiát aktív kompresszióval.

A Game Ready Med4Elite hazai forgalmazója az Endo Plus Service Kft.