A világ legjobb kerékpárosai az első három szakaszt Magyarországon teljesítik a májusban rajtoló Giro d’Italián. A bringásoknak szükségük lesz a megfelelő erőnlétre, hiszen három hét alatt 3500 kilométert kell tekerniük.

A kerékpárosok közül Omar Fraile, az Astana Pro Team Tagja a Compex wireless rendszerrel ellátott elektrostimulációs eszközt használja kiegészítésként, melyek a legkorszerűbb izom-intelligencia érzékelővel felszerelt készülékek, folyamatosan figyelik az aktuális izomállapotot, valamint kiértékelik azt, így ennek a technológiának köszönhetően a készülék automatikusan alkalmazza az adott izomállapotra leadott intenzitást.

A Compex készülékek hazai forgalmazója az Endo Plus Service Kft.

Az Endo Plus Service Kft. itthon piacvezető az orvosi műszerek, kórházi anyagok és eszközök forgalmazásában, és hosszú évek óta szerves része a hazai sportnak. A cég több csapatot segít, ráadásul most már a sportolók számára is elérhetőek a készülékeik, azaz aki akarja, saját maga is tehet a mielőbbi felépüléséért, illetve a sérülés megelőzése érdekében is. Terápiás készülékek széles választékban a terapiashop.hu oldalon kaphatók.