A világ legjobb kerékpárosai az első három szakaszt Magyarországon teljesítik a májusban rajtoló Giro d’Italián. A bringásoknak szükségük lesz a megfelelő erőnlétre, hiszen három hét alatt 3500 kilométert kell tekerniük.

A kerékpárosok egyik kedvelt eszköze a Compex SP 8.0 izomstimuláló készülék, melynek használatával optimalizálható az erőnlét és az állóképesség, segít a gyorsabb izom-regenerációban, miközben hozzájárul a sérülések elkerüléséhez, valamint segítséget nyújt a fájdalom csillapításában.

A készülék a legújabb, MI-Autorange (izom-intelligencia) technológiát foglalja magában, mely folyamatosan hozzásegíti a felhasználót a még jobb eredmények eléréséhez.

A Compex készülékek hazai forgalmazója az Endo Plus Service Kft.

Az Endo Plus Service Kft. itthon piacvezető az orvosi műszerek, kórházi anyagok és eszközök forgalmazásában, és hosszú évek óta szerves része a hazai sportnak. A cég több csapatot segít, ráadásul most már a sportolók számára is elérhetőek a készülékeik, azaz aki akarja, saját maga is tehet a mielőbbi felépüléséért, illetve a sérülés megelőzése érdekében is. Terápiás készülékek széles választékban a terapiashop.hu oldalon kaphatók.