Titkuk nem csak az összetartó csapatban és az alázatos munkában rejlik, amit az edzésen és a meccseken nyújtanak, óriási hangsúlyt fektetnek a regenerálódásra, és a feltöltődésre is.

A hazai és a nemzetközi női kézilabda bajnokságokban kisebb szünet következik, amelyet a Győri Audi ETO KC csapat egyáltalán nem tölt tétlenül.???Titkuk nem csak az összetartó csapatban és az alázatos hozzáállásban rejlik, amit az edzésen és a meccseken nyújtanak, óriási hangsúlyt fektetnek a regenerálódásra, a feltöltődésre.??‍♀️??‍♀️✌?Épp Anne Mette Hansen használja ki a Mecotec teljes test hidegterápiás készülék jótékony hatásait. Gyorsítja a szövetregenerációt, a műtétek utáni felépülést, valamint a teljesítmény fokozásban is mérhető eredménye van. ???A Mecotec hidegterápiás kamrák hazai forgalmazója az Endo Plus Service Kft.#hidegterápia #Mecotec #madeinGermany #cryokabin #regeneráció #rehabilitáció #GyőriAudiETO #kézilabda #magyarkézi #magyarsport #magyarkupa #bajnokokligája #handball #szponzor #endoservice #terápiashop #epsmedical

Közzétette: Endo Plus Service – 2019. november 19., kedd

Épp Anne Mette Hansen használja ki a Mecotec teljes test hidegterápiás készülék jótékony hatásait. Gyorsítja a szövetregenerációt, a műtétek utáni felépülést, valamint a teljesítmény fokozásban is mérhető eredménye van.

A Mecotec hidegterápiás kamrák hazai forgalmazója az Endo Plus Service Kft.

Az Endo Plus Service Kft. itthon piacvezető az orvosi műszerek, kórházi anyagok és eszközök forgalmazásában, és hosszú évek óta szerves része a hazai sportnak. A cég több csapatot segít, ráadásul most már egyes játékosok számára is elérhetőek a készülékeik, azaz aki akarja, saját maga is tehet a mielőbbi felépüléséért, illetve a sérülés megelőzése érdekében is. Terápiás készülékek széles választékban a terapiashop.hu oldalon kaphatóak.