A DVSC megyei első osztályban szereplő második csapatában védő Hrabina Alex a múlt hét szombati, Hajdúhadház elleni bajnoki első félidejének hajrájában ütközött az ellenfél egyik játékosával, ezért nem tudta folytatni a játékot. Helyette a cserekapus, Szalánczi Zoltán állt be.

A 23 éves kapust azonnal kórházba szállították, ahol kiderült, hogy légmellet kapott, ezért műtéti beavatkozáson kellett átesnie.

A kis Loki meccsén játszottam szombaton, amikor a 30. perc környékén kiütöttem egy beadást, de közben ütköztem az egyik támadó könyökével.

Egyből lezsibbadt a bal oldalam, és azt éreztem, hogy nem kapok levegőt. Miután jobban lettem, 5-6 percet még játszottam, ám továbbra sem múlt a fájdalom, ráadásul nem tudtam normálisan beszélni sem.7

Bevittek a kórházba, ahol Dézsi Zoltán a röntgen után közölte, meg kell műteni, mivel légmellet kaptam. Egy csövet vezetett a bordáim közé, mert levegő és folyadék is szorult oda – mondta Hrabina Alex a dvsc.hu-nak.

A Loki korábbi utánpótlás-válogatott kapusából nemrég kiszedték a csövet, így hamarosan otthon folytatja a gyógyulást. A felépülése a klubhonlap tájékoztatása szerint négy-hat hetet vesz igénybe.