A diósgyőriek vasárnapi híre szerint Dejan Karan hétfőn térdműtéten esik át, hogy a hónapok óta problémás térde ismét tökéletes állapotban legyen.

Egész tavasszal együtt edzettem a társakkal, leültem a kispadra, mindent megtettem a csapatért, de csak nem akart javulni a térdem, nem tudtam volna egy teljes mérkőzést végigjátszani – mondta a klubhonlapnak a középső védő – Leginkább csapatkapitányként tudtam mostanában a csapat hasznára lenni. Ezért a stábbal egyeztetve úgy döntöttem, sebészkés alá fekszem, hogy ismét teljesen egészséges legyek. Az biztos, a Mezőkövesd elleni találkozót követően az eredeti versenynaptár szerint lesz egy hét szünet a bajnokságban, és ki tudja, hogyan változik a program a koronavírus miatt. A rutineljárásnak számító artroszkópos térdműtét után néhány nappal elkezdhetem a rehabilitációs edzéseket, és reményeim szerint három hét múlva egészségesen térhetek vissza a csapatba.

Karan legutóbb tavaly november elején a Honvéd ellen 1-0-ra elveszített bajnokin lépett pályára a borsodiak színeiben. A szezonban összesen 12 mérkőzésen játszott, gólt nem szerzett.