A Szombathelyi Haladás hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a 63-szoros magyar válogatott csatár a szombati Kisvárda elleni (0-1) bajnokin ápolni kellett, majd rövid időre visszatért a pályára, azonban a 31. percben jelezte: cserét kér. Helyette Michael Rabusic állt be.

A meccs utáni sajtótájékoztatón Horváth Ferenc vezetőedző újságírói kérdésre akkor elmondta, Priskin Tamás vélhetően bokaszalag-szakadást szenvedett.

Priskin Tamás kiválása valóban vezéráldozatnak tűnt, jó formában lévő csatárunk dőlt ki a sorból, valószínűleg elszakadt a bokaszalagja – nyilatkozta korábban a 45 éves szakember.

A szerdai ultrahangos vizsgálatok részleges bokaszalag-szakadást mutattak ki a játékos bal bokájában, így körülbelül hat hétig nem játszhat.

A klubhonlap a csatártól megtudta: minden nap kondizni jár, és a tervek szerint jövő héten elkezdheti a biciklizést, majd kocogást és bízik benne, hogy hat hétnél előbb visszatérhet a pályára.

Priskin a szezonban 15 tétmeccsen játszott, négy gólt rúgott. A Haladás a bajnokságban 19 forduló alatt 9 pontot szerzett, és a kiesést jelentő 12. helyen áll a OTP Bank Liga tabelláján, tíz ponttal lemaradva a már bennmaradást jelentő helyen lévő Kisvárdától.