A Budapest Honvéd elleni előző fordulóban már a 15. percben le kellett cserélni a Paksi FC középpályását, Windecker Józsefet, aki egy Tamás Krisztiánnal történő, teljesen ártalmatlan összerúgást követően a jobb térdéhez kapott.

A 27 éves játékos már a földre érkezés pillanatában jelezte, nagy a gond. Windeckert előbb hordágyon kellett levinni a pályáról, majd az MRI-vizsgálat sem tartogatott semmi jó információt – írja a paksifc.hu.

– Keresztszalag-szakadást és porcsérülést szenvedtem. Mivel a bal térdemmel átéltem már ezt korábban, egyből éreztem a bajt, azért is jeleztem rögtön. Ami a jövőt illeti, nagyon remélem, hogy már a héten túl is leszek az operáción, aztán öt-hat hónapos regeneráció kezdődik majd sok gyógytornával és megannyi erősítéssel… Nagyon rosszkor jött ez, bár egy sérülés sosem jön jókor, de most úgy éreztem, jól ment a játék, így még keserűbb a történet. Nem adom ugyanakkor fel, sőt, még erősebben szeretnék visszatérni, amint csak lehet, és már csak előre tekintek – nyilatkozott nagy elszántsággal és pozitivitással Windecker hétfőn a klubhonlapnak.