A paksiak jobbhátvédjének nyáron operálni kellett a bal sarkát, a rehabilitáció pedig előzetes számítások szerint is eddig tartott. Az elmúlt hétvégén hosszú idő után bő egy órát játszhatott Dabason, ahol a Paks harmadosztályú tartalékcsapata vendégeskedett.

– Minden rendben volt, semmi gondom nem adódott, le tudtam játszani annyit a meccsből, amennyivel számoltunk – mondta Osváth Attila a paksifc.hu-nak. – Mindenféle probléma nélkül telt a találkozó, jól éreztem magam. Csinálom tovább a dolgom, edzek keményen, aztán majd a szakmai stáb eldönti, mikor kaphatok újra szerepet mérkőzésen az NB I-es csapatban is. Minden fájdalmam elmúlt, én úgy érzem, ismételten készen állok az első osztályú játékra – nyilatkozta nagy elszántsággal és pozitivitással Osváth, aki százkilenc első osztályú és hatvan paksi mérkőzésszámát még a 2021-es esztendőben tovább növelné.

A 25 éves játékos az előző idényben 25 bajnokin lépett pályára az élvonalban. Legutóbb április 30-án játszott csereként a Puskás Akadémia ellen.