Felipe november végén a Honvéd ellen 2-0-ra megnyert bajnoki mérkőzés hosszabbításában egy kirúgásnál szúró fájdalmat érzett a térdében. Az esetet követő napokban alapos vizsgálat alá vetették a légióst, és kiderült, hogy egy porcdarab levált a térdéből, így elkerülhetetlen a műtéti beavatkozás.

A 35 éves kapus szombaton hazautazott Brazíliába, ahol a napokban átesett az operáción, s legközelebb csak egy hónap múlva kezdheti el az edzéseket a kisvárdaiaknál.

A minél gyorsabb felépülésében azonban segítségére van a Game Ready, melynek hazai forgalmazója az Endo Plus Service Kft. Érdekesség, hogy korábban többek között Cristiano Ronaldo, Luka Modric vagy éppen Lionel Messi is ugyanilyen szerkezet segítségével jött rendbe.

Mi is az a Game Ready?

A Game Ready hideg terápiás hatásával javítja és felgyorsítja a gyógyulási folyamatot, sérülések és műtétek után, főleg élsportolóknak ajánlott. A készülék növeli a standard teljesítményt, segíti redukálni a betegek fájdalomérzetét, a duzzanatokat, csökkenti a fájdalomcsillapítók használatának szükségességét és felgyorsítja a sebek gyógyulását.

Terápiás készülékek széles választékban a terapiashop.hu oldalon kaphatók.