Mint ismert, a MOL Fehérvár FC 4-1-re nyert az NB III-ban szereplő Gárdony vendégeként a MOL Magyar Kupa 7. fordulójában. A fehérváriak győzelmét beárnyékolja Kovácsik Ádám sérülése, aki a 33. percben egy ártalmatlan szituációban lent maradt a földön. A magyar válogatott kapus hosszas ápolás után, csak bicegve tudta elhagyni a pályát.

A 29 éves játékos állapotáról Dr. Kovács Tibor nyilatkozott a klubhonlapnak.

Korábban a válogatottnál megsérült térde egy kitámasztáskor hirtelen “bejelzett”, nyilalló fájdalmat érzett Ádám a térdében. Az első vizsgálat alapján nem riasztó a helyzet, de természetesen további képalkotó vizsgálatok szükségesek, hogy pontos diagnózist állítsunk fel – mondta a Vidi csapatorvosa a molfehervarfc.hu-nak.

Kovácsik játéka így kérdésessé vált a szombaton esedékes Ferencváros elleni rangadóra. Korábban a válogatott edzőtáborában is megsérült, akkor egy felugrást követően rosszul fogott talajt. Az akkori diagnózis szerint belső oldalszalag-sérülést szenvedett, húzódást mutattak ki nála, és két hétig nem játszhatott.

MK: Gálázott az MTK, könnyed Vidi- és Kövesd-siker, a koronavírus miatt nem állt ki az NB II-es csapat ellenfele – eredmények, videó