Honlapunk is beszámolt arról a hétvégén, hogy második bajnoki mérkőzésén is remek teljesítményt nyújtott az angol másodosztályú Bristol City együttesében Nagy Ádám, aki a QPR elleni hazai bajnokin megszerezte első gólját új csapatában. A vezető találat megszerzését követően a középpályás az első félidő hajrájában szenvedett bokasérülést, a légiós sántikálva még pályán maradt, de a szünetben le kellett cserélni.

A hétfői MR-vizsgálatok után az is felmerült, hogy a játékosnak 6 hetet kell kihagynia, és esetleg műtétre is szükség lesz,

a csakfoci.hu információi szerint azonban a keddi napon egy specialista által elvégzett vizsgálat sokkal pozitívabb eredményt hozott, mint korábban azt várni lehetett.

A tegnapi nap folyamán egy neves specialista vizsgálta meg a válogatott középpályást, és kiderült műtétre biztosan nem lesz szükség, sőt annak is van esélye, hogy 3 héten belül ismét pályán lesz a Bristol City légiósa.

A várható 3 hetes kihagyás miatt kevés esélye van annak, hogy a válogatott kulcsembere ott lehet a szeptemberi selejtezőkön, de úgy tudjuk, hogy a játékos és a válogatott stábja napi kapcsolatban van egymással, sőt a válogatott csapatorvosa is konzultál az angol klub orvosi stábjával.