December közepén számoltunk be arról, hogy Grant McCann, a Hull trénere Balogh Norbertről is nyilatkozott az egyik sajtótájékoztatóján, ahol kiderült, hogy a magyar támadót mentálisan is megviselte a hosszúra nyúló sérülése, ezért plusz pihenőt adtak neki, amit a családjával tölthetett – Balogh rögtön az első, a Hull City felnőttcsapatában lejátszott tétmeccsén (Nottingham Forest, 2-1) megsérült az október utolsó hétvégéjén rendezett bajnokin.

Az angol másodosztályú együttes trénere a csütörtöki sajtótájékoztatóján már jó hírrel szolgált a magyar játékossal kapcsolatban. McCann  elmondta, hogy Balogh közel áll ahhoz, hogy visszatérjen az első kerethez, ám pénteken egyelőre még az U23-as csapatban fog szerepet kapni.

– Balogh három-négy napja már visszatért, csakúgy, mint Josh Magennis, így mondhatjuk, hogy erősödött a támadósorunk. Norbert egyelőre az U23-as együttesben fog játszani, ami nagyon fontos, hiszen 10 hetet hagyott ki. Valamennyi játéklehetőséget kapni fog – idézi McCannt a Hull Daily Mail.

A Hull U23-as csapata pénteken 14 órától fogadja a Bolton ugyanezen korosztályát.