A 30 éves, 26-szoros válogatott védőnek nincs könnyű dolga, hiszen több mint egy évet makacs térdsérüléssel bajlódott. Helyzetét megnehezíti, hogy a posztján a dán Alexander Scholz, Erik Sviatchenko, Rasmus Nicolaisen, Sören Reese, Kristian Riis és a kanadai Manjrekar James is bevethető, és bármikor él(né)nek a kínálkozó lehetőséggel.

– Örülök, hogy itt lehetek Dániában és szeretném meghosszabbítani a szerződésemet, de természetesen a klub szempontját is szem előtt kell tartanom. Amikor megsérültem, nem kínáltak még új szerződést, most azonban úgy érzem, készen állok a játékra, erősebben térek vissza, és lehetőségem lesz arra, hogy új megállapodást kínáljanak számomra, most azonban még nem ezzel foglalkozom. Az idő múlásával le kell ülnünk és egymás szemébe kell néznünk, hogy megvitassuk a jövőmet – mondta Korcsmár Zsolt a tipsbladet.dk-nak, akinek a Transfermarkt szerint 2020 nyaráig érvényes a kontraktusa a dánoknál.

A tipsbladet.dk egy másik cikkében megemlíti, ugyan a magyar védő egyre közelebb ahhoz, hogy újra pályára lépjen, ám vélhetően a hétvégi Lyngby elleni bajnoki még korai lenne bevetni.

Korcsmár 2017 nyarán igazolt a Vasastól a Midtjyllandhoz, ahol az elmúlt két év alatt 39 tétmeccsen lépett pályára, két gólt szerzett és egy gólpasszt jegyzett. Pályafutása során megfordult a német Greuther Fürthben, a norvég Brann Bergenben, valamint Magyarországon az Újpest színeiben is játszott.