A Remed Salus Talent Pro egy magas intenzitású pulzáló elektromágneses mező terápia, amely növeli a sejt energiáját és optimalizálja annak működését. Az elektromágneses mezők képesek áthatolni a sejteken, szöveteken, csontokon deformáció vagy energiavesztés nélkül, illetve aktiválni a szövetek elektrokémiáját, és javítani a sejt- és sejtmembrán funkciókat.

Csökkenti a gyulladásokat, segíti a csontritkulás kezelését, azonnali fájdalomcsillapító hatással bír, és számos fájdalom kezelésére szolgál, mint például hátfájás, nyakfájás, vállbetegség, térd-osteoarthritis, medencefájdalom, sclerosis multiplex, neuropátiás fájdalom.

A készülék kizárólagos Magyarországi forgalmazója az Endo Plus Service Kft.

Az Endo Plus Service Kft. itthon piacvezető az orvosi műszerek, kórházi anyagok és eszközök forgalmazásában, és hosszú évek óta szerves része a hazai sportnak. A cég több csapatot segít, ráadásul most már egyes játékosok számára is elérhetőek a készülékeik, azaz aki akarja, saját maga is tehet a mielőbbi felépüléséért, illetve a sérülés megelőzése érdekében is. Terápiás készülékek széles választékban a terapiashop.hu oldalon kaphatóak.

A regeneráció és a rehabilitáció új “dimenziója”🤩Davide Lanzafame, a Budapest Honvéd labdarúgója egy, a rehabilitáció terén még viszonylag új techológia segítségével regenerálódik két kemény edzés között.💪🏼✌🏼A Remed Salus Talent Pro egy magas intenzitású pulzáló elektromágneses mező terápia, amely növeli a sejt energiáját és optimalizálja annak működését. Az elektromágneses mezők képesek áthatolni a sejteken, szöveteken, csontokon deformáció vagy energiavesztés nélkül, aktiválni a szövetek elektrokémiáját, és javítani a sejt- és sejtmembrán funkciókat. Csökkenti a gyulladásokat, segíti a csontritkulás kezelését, azonnali fájdalom csillapító hatással bír, és számos fájdalom kezelésére szolgál, mint például hátfájás, nyakfájás, vállbetegség, térd osteoarthritis, medencefájdalom, sclerosis multiplex, neuropátiás fájdalom.A készülék kizárólagos Magyarországi forgalmazója az Endo Plus Service Kft.www.terapiashop.huwww.endoservice.hu#regeneráció #rehabilitáció #Remed #SalusTalentPro #elektromágnesesmezőterápia #újdonság #fájdalomcsillapítás #BudapestHonvéd #DavideLanzafame #labdarúgás #magyarsport #reklám #szponzor #endoplusservice #terápiashop

Közzétette: Endo Plus Service – 2019. november 6., szerda