A Ferencváros a múlt héten a Bajnokok Ligájában pályára lépett a Barcelona ellen, majd a hétvégén az Újpestet fogadta hazai pályán, szerdán pedig szintén az első számú európai kupasorozatban lesz fellépése, ezúttal a Dinamo Kijevet látja vendégül.

A sűrű versenynaptár közepette a Ferencváros és a magyar válogatott hátvédje, Botka Endre a Compex izom-intelligencia elektromos izomstimulátort használja, hogy minél eredményesebb legyen a regenerációja.

A Compex SP8.0 használatával optimalizálható az erőnlét és állóképesség, segíti a gyorsabb izom-regenerációt, valamint segítséget nyújt a fájdalom csillapításában is.

 

Sűrű a program🟢⚪️

A Ferencvárosi Torna Club, avagy a Fradi labdarúgó játékosainak igen csak tevékeny az elkövetkezendő egy hónapja.
Múlt héten a Bajnokok Ligájában a Barcelona ellen, valamint a hétvégén a hazai bajnokság derbijében az Újpest ellen léptek pályára, de sok idő nincsen a “lazításra”, ugyanis szerdán a Dinamo Kijev csapatát fogadja a zöld fehér csapat a Groupama Arénában, folytatva a BL menetelést.

Botka Endre, a csapat és a magyar válogatott hátvédje a Compex izom-intelligencia elektromos izomstimulátort használja, hogy minél eredményesebb legyen a regenerációja.
A Compex SP8.0 használatával optimalzálható az erőnlét és állóképesség, segíti a gyorsabb izom-regenerációt, valamint segítséget nyújt a fájdalom csillapításában is.

Szerdán szurkoljunk együtt az FTC csapatának⚪️🟢⚽️
📺M4 Sport, 21:00

#BajnokokLigája #FTC #labdarúgás #hajrafradi #terapiashop #endoplusservice

Közzétette: Endo Plus Service – 2020. október 26., hétfő

Az izomstimulációs készülék magyarországi forgalmazója az Endo Plus Service Kft., amely itthon piacvezető az orvosi műszerek, kórházi anyagok és eszközök forgalmazásában, és hosszú évek óta szerves része a hazai sportnak. A cég több csapatot segít, ráadásul most már a sportolók számára is elérhetőek a készülékeik, azaz aki akarja, saját maga is tehet a mielőbbi felépüléséért, illetve a sérülés megelőzése érdekében is. Terápiás készülékek széles választékban a terapiashop.hu oldalon kaphatók. (támogatott tartalom)