A francia Brest ellen folytathatja Bajnokok Ligája-menetelését a címvédő Győri Audi ETO KC.  A kisalföldi csapat ma reggel útnak indult Brestbe, ahol vasárnap 16:00-kor lépnek pályára a győri lányok.

Mint mindig, ezúttal is fontos szerep jut – a játékosok fittségi-, és egészségi állapotának megőrzése érdekében – a regenerációnak. A győri lányokat a manuálisan végzett masszázs mellett az ún. “Fascia késekkel” is “megdolgozzák”, melyek a modern manuálterapeuták és masszőrök rendkívül hatékony eszközei lehetnek a különféle mozgásszervi problémák kezelésében.

Brest ellen folytatja a Bajnokok Ligája menetelést a Győri Audi ETO KC?✌??A csapat ma reggel útnak indult Brestbe, ahol vasárnap 16:00-kor lépnek pályára a győri lányok.?Mint mindig, a csapat és a stáb soha nem bízza a véletlenre a játékosok fittségi-, és egészségi állapotát, ezért maximális figyelmet kap a regeneráció☝??A lányokat a manuálisan végzett masszázs mellett, az ún. “Fascia késekkel” is “megdolgozzák”, melyek a modern manuálterapeuták és masszőrök rendkívül hatékony eszközei lehetnek a különféle mozgásszervi problémák kezelésében.?Ezek a “kések/pengék” egyáltalán nem élesek vagy hegyesek, csak az angol fordításból adódóan kapták a nevüket (“blade”). Ezen eszközök – speciálisan, az anatómiához igazodva – segítik a szakembereket a “Fascia” letapadásainak, feszülésének fellazításában, mely az eredményes terápia alapja lehet.??A Fascia késekkel végzett izomlazító terápiát megtaláljátok a hamarosan nyíló EPS Medicalban, az Oxygen Wellness Naphegy komplexumban❤️Hajrá lányok, hajrá Győr???#hajrágyőr #gyoriaudietokc_official #bajnokokligája #Brest #szponzor #endoplusservice #terápiashop #regeneráció #rehabilitáció #EPSmedical #recovery

Közzétette: Endo Plus Service – 2020. szeptember 25., péntek

Ezek a “kések/pengék” egyáltalán nem élesek vagy hegyesek, csak az angol fordításból adódóan kapták a nevüket (“blade”). Ezen eszközök – speciálisan, az anatómiához igazodva – segítik a szakembereket a “Fascia” letapadásainak, feszülésének fellazításában, mely az eredményes terápia alapja lehet.

A Fascia késekkel végzett izomlazító terápiát a hamarosan nyíló EPS Medicalban, az Oxygen Wellness Naphegy komplexumban is megtalálhatják majd az érdeklődők.

Az Endo Plus Service Kft. itthon piacvezető az orvosi műszerek, kórházi anyagok és eszközök forgalmazásában, és hosszú évek óta szerves része a hazai sportnak, ráadásul a cég több csapatot és sportolót is segít.

Az Endo Plus Service Kft. most egy fontos mérföldkőhöz érkezett, hamarosan nyílik ugyanis a EPS Medical – Rehab Clinic gyönyörű budai környezetben, az Oxygen Wellness Naphegy központban.

Szeretettel várnak hamarosan mindenkit Budapesten, az I. kerület Naphegy utca 67. szám alatt. (Támogatott tartalom)