A Kisvárda hosszú évek kitartó munkájával és fejlesztéseivel jutott el oda, hogy a honi futballklubok között az egyik legmodernebb tudományos és egészségügyi háttere áll a rendelkezésükre az Endo Plus Service Kft.-nek köszönhetően.

A stadionban megtalálható egészségügyi centrum a sérült játékosok mielőbbi gyógyulását és a megelőzést segíti elő, és persze segíti akadémiánk növendékeinek a fejlődését is.

Az erről szóló videóban Révész Attila, a Kisvárda sportigazgatója, Wieszt Attila, az Endo Plus Service Kft ügyvezetője, Somodi László, a Várda Labdarúgó Akadémia sporttudományi és élettani csoportvezetője és Nagy István, a klub masszőre beszélt a rehabilitációs központról, illetve a gyógyulást segítő gépekről.

Az Endo Plus Service Kft. itthon piacvezető az orvosi műszerek, kórházi anyagok és eszközök forgalmazásában, és hosszú évek óta szerves része a hazai sportnak. A cég több csapatot segít, ráadásul most már egyes játékosok számára is elérhetőek a készülékeik, azaz aki akarja, saját maga is tehet a mielőbbi felépüléséért, illetve a sérülés megelőzése érdekében is.