Kedd este a Megyeri Balázst és Ugrai Rolandot is foglalkoztató Atromitosz 3-0-ra kikapott az AEK Athén otthonában a Görög Kupa negyeddöntőjének visszavágóján, így kettős vereséggel, összesítésben 0-4-gyel búcsúzott a sorozattól.

A találkozón egyik honfitársunk sem került a keretbe: Ugrai november óta bajlódik sérüléssel, míg Megyerit szombaton, az Aszterasz Tripolisz elleni bajnoki félidejében kellett lecserélni sérülés miatt.

A klub ugyan hivatalosan egyelőre még nem közölt semmit a magyar kapus állapotával kapcsolatban, ám honlapunk úgy tudja, hogy az egyszeres válogatott játékosra bokaszalag-szakadás miatt minimum egy hónap kihagyás vár, de ez az időszak akár 2-3 hónapra is nyúlhat.

Megyeri kedd éjszaka a hivatalos közösségi oldalára töltött fel képet, amin már mankóval látható, a fotó mellé pedig egy rövid üzenetet is írt.

Hazajöttem. Köszönöm a támogatást és a szeretetet. Nem kétséges, hogy erősebben fogok visszatérni, mint korábban valaha. A felépülés már elkezdődött.

A 28 éves hálóőr 2018 nyarán igazolt a görög élvonalbeli klubhoz, ahol rögtön meghatározó játékossá vált, mind a huszonkét bajnokin a kezdőcsapat tagja volt, kilencszer maradt érintetlen a kapuja, a 21. fordulóban pedig a bajnokság válogatottjába is bekerült.