Csütörtökön délután megérkezett a Telekom Veszprém csapata Kölnbe a férfi kézilabda Final4 helyszínére. Az újdonsült magyar bajnokcsapat a vacsora után regenerációval zárta a napot.

Külön kezelésen vett részt az Endo Plus Service Kft. és a Game Ready jóvoltából a bakonyiak Franciaországban született, de macedón válogatott szélsője, Dejan Manaskov. A 26 éves játékos a Mol-Pick Szeged elleni döntő első mérkőzésén szerzett egy kisebb sérülést, de a szakemberek gőzerővel dolgoznak azon, hogy Manaskov a hétvégi BL-találkozókra már 100%-os állapotban legyen. A szélső esetében kombinálva alkalmazzák a hő- és hidegterápiát, hogy minél gyorsabban regenerálódjanak a szövetek.

A Veszprém szombaton 15:15-kor a lengyel Kielce csapata ellen játssza az elődöntőt. Az Endo Plus Service Kft. a Final4 ideje alatt rehabilitációs eszközökkel támogatja és segíti a magyar bajnokot, hogy az edzések és a meccsek előtt és után a játékosok hatékonyabban tudjanak regenerálódni.

Tegnap délután megérkezett a Telekom Veszprém csapata Kölnbe a Final4 helyszínére🇩🇪✌🏼🤾🏽‍♂️Vacsora után a fiúk egy kis…

Közzétette: Endo Plus Service – 2019. május 31., péntek

Mi az a Game Ready?

A műszer hideg terápiás hatásával javítja és felgyorsítja a gyógyulási folyamatot, sérülések és műtétek után, főleg élsportolóknak ajánlott. A Game Ready növeli a standard teljesítményt, segíti redukálni a betegek fájdalomérzetét, a duzzanatokat, csökkenti a fájdalomcsillapítók használatának szükségességét és felgyorsítja a sebek gyógyulását. A Game Ready-t a sportserulesek.hu oldalon lehet kibérelni, lehetőség van napi, heti és havi bérlésre is.

Az Endo Plus Service Kft. itthon piacvezető az orvosi műszerek, kórházi anyagok és eszközök forgalmazásában, és hosszú évek óta szerves része a hazai sportnak. A cég több csapatot segít, ráadásul most már egyes játékosok számára is elérhetőek a készülékeik, azaz aki akarja, saját maga is tehet a mielőbbi felépüléséért, illetve a sérülés megelőzése érdekében is.