A honvedfc.hu hivatalos tájékoztatást tett közzé sérült játékosai állapotáról, illetve visszatérésük lehetséges időpontjáról.

Pölöskei Zsolt 98 nap kihagyás után tért vissza térdsérüléséből múlt vasárnap, és az NB III-ban érdekelt Honvéd II-ben győztes találatot szerzett a Kozármisleny elleni 1-0-s mérkőzésen.

– Fizikai lemaradásom is van még, és a formám sem olyan, mint a szezon elején volt, de összességében nem vagyok rossz állapotban, innentől kezdve már Supka Attilán is múlik, hogy mikor kerül vissza a csapatba. Örömteli, hogy ennyire jól szerepeltünk eddig, ami viszont azt is jelenti, hogy jóval nehezebb lesz visszakerülni. – nyilatkozta a játékos a klubhonlapnak.

A térdműtéten átesett Deák István számára szintén közeleg a visszatérés: a tegnapi naptól kezdve teljes értékű edzésmunkát végez a csapattal.

Eke Uzomára, és Nagy Gergőre ugyanakkor továbbra sem számíthat Supka Attila. A nigériai bekknek részleges szakadás volt a combhajlító izmában, ő a válogatott szünet után térhet vissza, míg a magyar középpályásra szintén combhajlító izom sérülés miatt körülbelül 2-3 hét kihagyás vár.