A magyar válogatott középpályás a vasárnapi, Kisvárda ellen 2-0-s vereséggel végződő bajnokin sérült meg súlyosan. Klubja tájékoztatása szerint kedden a Sportkórházban került sor az operációra és a beavatkozás sikeres volt.

Tátrai Miklós vállspecialistával közösen végeztük a műtétet, amely során alapvető szempont volt, hogy olyan korszerű eljárást használjunk, amely gyorsabb rehabilitációt tesz lehetővé. A rugalmas rögzítési technikának köszönhetően nem szükséges egy második műtét a fémkivétel miatt. A beavatkozás teljesen jól sikerült, a tervek szerint Gazdag Dániel egy éjszakát tölt bent a Sportkórházban, szerdától pedig otthon lábadozhat majd – mondta a klubhonlap érdeklődésére Toman József, a Honvéd csapatorvosa, aki ott volt játékos mellett a műtét során, s hozzátette, az altatást pedig Tarr Márton végezte, aki szintén a klubnál dolgozik.

A műtétet követően jöhet a gyógytorna, ami segíti majd a minél gyorsabb visszatérését, januártól pedig intenzív futómunkát és labdás edzéseket is végezhet, egyedül az ütközésekre kell figyelni, esetleg az első hetekben meg kerülni ezeket.

Vége a Honvéd válogatott játékosa évének: “Átdobott magán, mondtam is, hogy cseréljenek le”