Több hónapos kihagyás vár az MTK Budapest brazil-magyar állampolgárságú támadójára, Myke Bouard Ramosra, aki a keddi edzésen egy szerencsétlen mozdulat következtében megsérült. A 27 éves Ramos – aki magyar válogatott meghívó előtt állt – még aznap este MR-vizsgálaton esett át, amelynek eredménye sajnos igazolta az előzetes félelmeket.

Fontos volt, hogy a lehető leggyorsabban lépjünk az ügyben, az esti vizsgálat aztán elülső keresztszalag szakadást állapított meg. Ma még sor kerül egy felülvizsgálati konzíliumra Dr. Béres György professzor bevonásával. A konzílium eredményének a birtokában a játékos elő van készítve a műtétre, erre a napokban sor kerül a Tatai Kastálypark Klinikán. Felépülése előreláthatólag több hónapot vesz igénybe – mondta a klubhonlapnak Myke állapotáról Dr. Dreissiger Imre csapatorvos.

Ramos az arab Al-ittihadtól visszatérve az MTK-ban újra remek formában játszott, a felkészülés alatt ő volt a legeredményesebb MTK-támadó, majd a bajnokságot is jól kezdte, hiszen a Fradi ellen gólpasszt adott. Marco Rossi szövetségi kapitány a Ferencváros elleni mérkőzésen különösen elégedett volt a játékával, ahogy a Honvéd elleni győztes találkozón is, ahogy írtuk, jó eséllyel várta a meghívót a következő kerethirdetésnél, ám a mostani sérülése miatt erre biztosan nem kerül sor. Ramos az eddigi 67 NB I-es mérkőzésén 11 gólt szerzett.

Magyar válogatott lehet az MTK honosított támadója – reagált az MLSZ