A Fradi felkészülési mérkőzésen 1-0-ra nyert a másodosztályú Szeged-Csanád Grosics Akadémia vendégeként. A második félidőben pályára lépett Sigér Dávid is – 2021. július 27. óta először.

– Tegnap egy kicsit izgatott voltam, amikor eszembe jutott, hogy most tényleg eljöhet ez a pillanat. Annyira hosszú volt ez az időszak, olyan furcsa volt, hogy végre eljött ez a nap.

Eddig, amikor mindig rá gondoltam, annyira távolinak tűnt, nyilván most még nem szabad túlságosan előre rohanni, de azt gondolom, hogy ez nekem is jó visszaigazolás volt, közeledik, hogy akár tétmeccsen is pályára lépjek.

– Ez nem jelenti azt, hogy ez már a jövő héten beteljesül, de most már közeledik. Jó érzés volt újra pályán lenni, Szegeden egy szép környezetben, jó pályán, jó ellenfél ellen, teljesen jó volt első mérkőzésnek. A mérkőzés fizikálisan szolgálta, amiért idejöttünk. Más egy meccs ellenféllel, mintha egymás közt játszottunk volna. Amit kellett, megcsináltuk, a hetet jól zártuk – mondta Sigér Dávid a FradiMédiának.