Az ex-honvédos Szerető Krisztofer az U19-es válogatott legutóbbi két barátságos mérkőzésen nem tudott pályára lépni sérülése miatt. A játékos elitkörös szereplése azonban nincs veszélyben.

 – Ultrahangos vizsgálaton megnézték a térdemet, egy régi sérülésem újult ki, de szerencsére semmi komoly – kezdte a játékos a csakfoci.hu-nak. – Pihennem kell pár napig, de hamarosan újra edzésbe állhatok, ha így lesz, akkor vasárnap már pályára léphetek a Stoke második csapatában. Ebben az időszakban nagyon sokat segít a Game Ready, a klubnak van több ilyen szerkezete is, amit hazavihetünk, ha szükségünk van rá, én azonban az akadémián szoktam használni.

Az U19-es válogatottunk márciusban a címvédő angol, a macedón és a lett válogatott ellen lép pályára az Eb elitkörben. A tornának Macedónia ad otthont, a csoportgyőztes kvalifikálja magát a finnországi viadalra.

___________________________________________________________________________________________

A Game Ready magyarországi forgalmazója az Endo Plus Service Kft. A cég itthon piacvezető az orvosi műszerek, kórházi anyagok és eszközök forgalmazásában, és hosszú évek óta szerves része a hazai sportnak.

A Game Ready-t a sportserulesek.hu oldalon lehet kibérelni, lehetőség van napi, heti és havi bérlésre is. Az eszköz hideg terápiás hatásával javítja és felgyorsítja a gyógyulási folyamatot, sérülések és műtétek után, főleg élsportolóknak ajánlott. A készülék növeli a standard teljesítményt, segíti redukálni a betegek fájdalomérzetét, a duzzanatokat, csökkenti a fájdalomcsillapítók használatának szükségességét és felgyorsítja a sebek gyógyulását.

Terápiás készülékek széles választékban a terapiashop.hu oldalon vásárolhatóak.
___________________________________________________________________________________________