Súlyos keresztszalag-szakadása után jól halad Futács Márkó rehabilitációja. Mindezt Mario Branco, a Hajduk Split sportigazgatója árulta el, aki arról is beszélt: szerinte jó párost alkotnak majd a közel 60-szoros portugál válogatott Hugo Almeidával, és reméli, hosszabbítani fog a támadó.

Ha Márkó nem sérült volna meg, valószínűleg nem marad a Hajduknál. Játszott volna az Everton ellen az Európa Ligában, kapott volna válogatott meghívót, és ezek után nyáron minden bizonnyal távozott volna, főleg, hogy volt egy pont a szerződésében is, amely ezt lehetővé tette. Szeretném, ha addig, amíg én a klubnál vagyok, ő is maradna, és hosszabbítana.

A felépülése gyorsabban halad a vártnál. Reméljük, a törökországi edzőtáborban már játszhat, és együtt tud készülni a csapattal. Hat hónappal a sérülése után már bevethető állapotban lehet. Meglátjuk, mit hoz a jövő, de szerintem nem kérdés, hogy Futácsot vagy Hugo Almeidát játszassuk. Egyszerre mindketten is tudnak majd a pályán lenni – mondta Branco a goal.com horvát kiadásának.

Amint arról nemrégiben beszámoltunk, a magyar csatár már labdás edzéseket is végezhet.