December elején adtunk hírt arról, hogy megműtötték a zalaegerszegiek balhátvédjét, Tamás Krisztiánt, akinek a talpcsontjából letört egy csont, ezért a folyamatosan jelentkező fájdalom miatt elkerülhetetlen volt a műtét. Péntek délután újabb hírt közölt az NB I-es klub hivatalos oldala az elmúlt évben válogatott meghívót is kaó játékosról:

Tamás jobb lábáról szerdán vették le a gipszet, így kezdődhet a rehabilitációjának érdemi része.

Krisztián a ztefc.hu-nak elmondta, jobbnak érzi a lábát, mint amire előzetesen számított, de a visszatérés még biztosan hetekig várat magára, hiszen nem szabad elsietni a rehabilitációt – mindezek mellett már nagyon szeretne újra társaival edzeni és a pályán lenni. Most, a gipsz levétele után újra meg kell tanulnia terhelni a lábát, hozzászoktatni a járáshoz és a különböző mozdulatokhoz, ennek érdekében dolgozik napról napra a klub fizioterapeutájával, Domiter Eszterrel.

A klubhonlap kitér Barczi Dávidra is, akinek a bokasérülése folyamatosan javul, a középpályás a tervek szerint jövő héten már edzhet is, az ő esetében van esély, hogy már a közeljövőben visszatérjen a pályára.