Hosszú hónapok óta “eltűnt” a pályáról Balogh Norbert, az olasz másodosztályú Palermo magyar válogatott támadója. A 21 éves játékost eleinte sérülés hátráltatta, de az is kiderült, hogy a légiósnak az izomzatán, erőállapotán is dolgozni kell.

Fabio Lupo sportigazgató néhány hete úgy fogalmazott vele kapcsolatban, hogy erőnlétileg nincs azon a szinten, mint a technikai tudása:

Újra kell építeni Baloghot

– fogalmazott akkor a vezető.

A támadó június és az Andorra elleni válogatott meccs óta nem játszhatott tétmeccset, klubja egyáltalán nem számíthatott rá a bajnokságban – ahol a fel-, illetve visszajutásért küzd a jelenleg 5. szicíliai gárda –, a Palermo pedig időről időre azt kommunikálta, hogy Baloghnak még idő kell, amíg fizikálisan készen áll a visszatérésre, és a sérülés veszélye nélkül ismét csapata rendelkezésére állhat.

Egy friss bejelentés szerint mostanra jutott el Balogh oda, hogy rehabilitációja és formába hozása a végső stádiumba érjen. A klub közleménye szerint a magyar csatár Monzában esett át egy alaposabb mozgásszervi vizsgálaton, amelynek során pozitív eredmények születtek, így a fiatal légiós az erőnléti edzések finiséhez érhet hamarosan, majd teljes értékű játékosként csatlakozhat már a kerethez.