Mint ismert, a Zalaegerszeg elleni előző bajnokin több fontos játékos is hiányzott a MOL Fehérvár FC keretéből: a korábban hosszabb időre kidőlt Géresi Krisztián, Paulo Vinícius, Fiola Attila és Huszti Szabolcs mellett a Ferencvárosi mérkőzés előtt megsérülő Juhász Roland, valamint a betegséggel küszködő bosnyák válogatott középpályás, Anel Hadzic sem állt Marko Nikolic vezetőedző rendelkezésére.

A Vidi hivatalos oldalán Dr. Kovács Tibor csapatorvos számolt be a sérültek jelenlegi helyzetéről.

Pátkai Máté teljesen felépült a sérüléséből, őt már kupa- és bajnoki mérkőzésen is láthattuk a pályán. Rus Adrián, ahogy azt a mérkőzés után is nyilatkoztam, nem szenvedett agyrázkódást, teljes értékű munkát végezhet a csapattal. Fiola Attila és Vinícius Paulo Barcelonában vannak az időszakos kontrollvizsgálaton, bízunk benne, hogy mindent rendben találnak. Huszti Szabolcs rehabilitációja továbbra is a tervek szerint alakul.

Juhász Roland várhatóan ezen a héten újra csatlakozik a csapathoz, neki alacsonyabb fokú combizom-sérülése volt,

emiatt nem számíthatott rá Marko Nikolics az elmúlt hetekben. Géresi Krisztián a fizikai felkészülés állapotában van, már labdás edzéseken is részt vett, természetesen egyelőre még külön készül a csapattól. Anel Hadzic vírusfertőzéssel bajlódott a múlt héten, de meggyógyult és ezen a héten már teljes értékű munkát végez a csapattal – nyilatkozta a molfehervarfc.hu-nak dr. Kovács Tibor csapatorvos. 

A fehérváriak az NB I következő fordulójában a sereghajtó Kaposvárhoz látogatnak.