Hideg hatására jobb lesz a test vérkeringése és oxigénellátása. Ráadásul a sportolás előtti tudatos hűtés által később indul el a test túlmelegedése, sőt, ha a hűtést az edzések között is elvégezzük, a regenerációs folyamat is gyorsabb lesz.

A CryoSpas jégfürdő készülékei számos professzionális sportklub, stadion és elit sportlétesítmény szerves részét képezik, melyek felgyorsítják a felépülést, minimalizálják a fáradtság érzetet, és csökkentik a sérülések kockázatát. Ezen felül, még gyorsabb gyógyulást és kiemelkedő terápiás hatást biztosítanak a hagyományos hideg kádakkal, és hideg merülő medencékkel szemben.

Még több információ itt található. 

Az Endo Plus Service Kft. itthon piacvezető az orvosi műszerek, kórházi anyagok és eszközök forgalmazásában, és hosszú évek óta szerves része a hazai sportnak. A cég több csapatot segít, ráadásul most már a sportolók számára is elérhetőek a készülékeik, azaz aki akarja, saját maga is tehet a mielőbbi felépüléséért, illetve a sérülés megelőzése érdekében is. Terápiás készülékek széles választékban a terapiashop.hu oldalon kaphatók. (támogatott tartalom)