A Balmazújváros elleni felkészülési mérkőzésen szenvedett keresztszalag-szakadást az előző idényben 12 találatig jutó debreceni házi gólkirály, Haris Tabakovic. A 15-szörös svájci U21-es válogatott játékos műtéten, és több hónap rehabilitáción van túl, de még mindig nem áll készen a visszatérésre.

– Az elmúlt négy hónap életem legrosszabb időszaka volt, de most már jól érzem magam.  – kezdte Tabakovic a dvsc.eu-nak. – A műtét után egy hónapig Svájcban, majd két hónapig Belgrádban voltam, aztán egy hónapot ismét Svájcban töltöttem. Volt egy edzőm, akivel minden nap edzettem, hétfőtől szombatig erősítettem a térdemet, most pedig ismét itt vagyok. Lassan részt vehetek az edzések egyes részein, nagyon boldog vagyok, hogy ismét itt lehetek.

A téli szünetig Debrecenben maradok, majd utána visszamegyek Belgrádba, ahol megnézik a térdemet és az izmokat. A szünetben tehát ott edzek majd, és a felkészülésre térek vissza ismét. Nagyon bízom benne, hogy a téli alapozásra rendben leszek, és februártól minden lehetséges.

Kiderült: Ekkor térhet vissza horror-sérülése után a Loki csatára