Haris Attila a Kaposvár ellen lejátszott bajnoki mérkőzés 12. percében szenvedett súlyos vállsérülést. A 23 éves játékos korábban elmondta, nem ez volt az első ilyen jellegű sérülése, így elkerülhetetlen számára a műtéti beavatkozás.

Az esetet követő négy-hat hetet muszáj voltam megvárni, hisz ha egyből megoperálnak, több kár keletkezett volna, mint haszon. Pénteken megyek kontrollvizsgálatra, amelyen eldől a műtét pontos ideje, de előreláthatólag két hét múlva kerül rá sor. Addig is természetesen mindent megteszek annak érdekében, hogy ne épüljek le. Gyógytornászhoz járok, a labdarúgó-edzéseken pedig szerencsére elvégezhetem a kontakt nélküli gyakorlatokat. Mellettük vagyok, elkísérem őket mindenhová és a helyszínről szurkolok nekik. Úgy vélem, a Diósgyőr elleni sikerrel meg tudtuk lovagolni az Újpest és a Paks botlását, de természetesen ez még nem elég, a Mezőkövesd otthonában is nyernünk kell. A lelátóról izgulom végig a holnapi összecsapást is, és nagyon bízom benne, három ponttal térünk haza – mondta a klubhonlapnak Haris, aki a bajnokság hajrájában kívülről is igyekszik támogatni a csapatot. Hozzátette, ha minden jól alakul, előreláthatólag november elején láthatjuk ismét a pályán.

A Loki labdarúgója az idei szezonban 23 meccsen lépett pályára a bajnokságban, mindannyiszor kezdő volt, és egy gólt rúgott.