A MOL Fehérvár FC-Budapest Honvéd mérkőzés szünetében sérülés miatt cserére kényszerült az a Loic Nego, aki az esetig minden játékpercet a pályán töltött az NB I-ben, és az EL-selejtezőkben is. Az 59. percben a csapat nyári igazolása, az előző idényt a Fradinál töltő Ivan Petrjak is elhagyta a pályát, őt hordágyon kellett levinni.

A 0-0-ra végződő mérkőzést követő sajtótájékoztatóján Joan Carrillo vezetőedző kiemelte, mindkét játékossal kapcsolatban rossz előérzete van. Később dr. Kovács Tibor csapatorvos részletes tájékoztatást adott a sérültek állapotáról.

– Nego az első félidő végén a földön maradt ülve, a jobb vádlijában érzett fájdalmat.  – kezdte a szakember a molfehervarfc.hu-nak. – Jelenleg képalkotó vizsgálatok vannak folyamatban, hogy kiderítsük, milyen mértékű az izomsérülése. Petrjak az első félidőben kapott egy ütést a bal bordájára, a második félidőben pedig fokozódtak a fájdalmai, ráadásul még egy ütést kapott ugyanoda, a kórházi vizsgálatok szerint borda-zúzódást szenvedett.