Az NB I 29. fordulójában DVSC hazai pályán a Puskás Akadémiát fogadja szombat este 19 órától. A Loki 31 ponttal a kiesést jelentő 11. helyen áll a tabellán, a felcsútiak a negyedikek a bajnokságban.

A hajdúságiak nincsenek könnyű helyzetben, hiszen korábban beszámoltunk arról, hogy a szurkolók Tőzsér Dániel csapatkapitányt, és Bódi Ádámot kérdőre vonták a Kaposvár elleni bajnoki után, majd az Újpest elleni kiesési rangadón 3-1-es vereséget szenvedtek.

A szombati mérkőzést megelőzően Kondás Elemér vezetőedző nyilatkozott a Hajdú-bihari Naplónak, amelyben megemlítette, két játékosa nem biztos, hogy pályára léphet a felcsútiak ellen. Mint ismert, Haris Attila múlt héten a Kaposvár ellen vállsérülést szenvedett, rá több hónapos kihagyás vár, a lila-fehérek elleni hétközi meccsen a helyét átvevő Csősz Richárdot is le kellett cserélni, miután összefejelt Branko Pauljeviccsel.

Ricsinek még fájt a feje, majd az orvosok megmondják, hogy mi a helyzet, szerencsére nem volt agyrázkódása. Haruna Garbának a térdével volt problémája, majd kiderül, hogy tudják-e vállalni a játékot – mondta a szakember.