Batik Bence is a (kisebb) sérüléssel bajlódók listáját gazdagította a múlt héten. A Honvéd hátvédje bordazúzódás miatt végzett könnyített munkát, de a hétvégi pihenőt követően hétfőn már kint lehetett a pályán a csapattársakkal.

Van még egy kis fájdalmam, de már a csapattal edzettem, aki ismer tudja, a kisebb fájdalom nem jelenthet gondot, ott akarok lenni a pályán, hogy segítsem a csapatot. A Turku ellen sérült meg a bordám, vár még rám egy kontrollvizsgálat, de rendben leszek – mondta eltökélten Batik Bence a honvedfc.hu-nak.

Hozzátette, a válogatott szünet abból a szempontból (is) hasznos volt, hogy a sérültek állapota javulhatott, illetve mindenki rendbe tehette a fejét, átgondolhatta az elmúlt heteket. A Honvéd védője elmondta, a felkészülés jól indult, sajnos azonban van olyan időszak, amikor nem megy egy csapatnak, de el kell felejteni ezt a periódust, túllendülni rajta, és rálépni a győztes útra.

Legszívesebben kitörölném a két vesztes bajnokit, ki kell tisztítani a fejeket, hiszen itt az ideje, hogy elkezdjünk meccseket nyerni, elsőként szombaton a DVTK ellen – tekintett előre Batik.