Lionel Messi vádlisérülés miatt kihagyja az FC Barcelona labdarúgócsapatának amerikai túráját.

A klub honlapjának beszámolója szerint a 32 éves csapatkapitány hétfőn tért vissza a pályára a nyári szünetet követően,

és rögtön az első edzésen enyhe vádlisérülést szenvedett a jobb lábában.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy az argentin csatár mikor edzhet ismét, de az biztos, hogy nem utazik el az Egyesült Államokba, ahol csapata a Napolival játszik felkészülési mérkőzést előbb – helyi idő szerint – szerda este Miamiban, majd szombaton a michigani Ann Arborban. (MTI)

Messi köszönhetően a profi hozzáállásának ritkán sérül meg, ilyen esetekben azonban sokat segít számára a felépülésben és a rehabilitációban a Game Ready.

A Game Ready hazai forgalmazója az Endo Plus Service Kft. A műszer hideg terápiás hatásával javítja és felgyorsítja a gyógyulási folyamatot, sérülések és műtétek után, főleg élsportolóknak ajánlott. A Game Ready növeli a standard teljesítményt, segíti redukálni a betegek fájdalomérzetét, a duzzanatokat, csökkenti a fájdalomcsillapítók használatának szükségességét és felgyorsítja a sebek gyógyulását. A Game Ready-t a sportserulesek.hu oldalon lehet kikölcsönözni, lehetőség van napi, heti és havi bérlésre is. Terápiás készülékek széles választékban a terapiashop.hu oldalon vásárolhatók.

Nem úszta meg: Három hónapra eltiltották, és milliókat fizet Messi