Luka Modric rendkívül fárasztó, de eredményes évet zárt, hiszen a Real Madriddal BL-t nyert, a horvát válogatottal vb-ezüstérmes lett, míg pár napja megkapta az Aranylabdát.

A világklasszis horvát középpályást elkerülik a komolyabb sérülések, de az erőltetett menet közepette neki is szüksége van regenerálódásra. Modric, ahogy például több magyar játékos is, a Game Readyt használja erre a célra.

A készülék hidegterápiás hatásával javítja és felgyorsítja a gyógyulási folyamatot, sérülések és műtétek után, főleg élsportolóknak ajánlott. Kiválóan egészíti ki a fizioterapeuták és a masszőrök munkáját. A Game Ready növeli a standard teljesítményt, segíti redukálni a betegek fájdalomérzetét, a duzzanatokat, csökkenti a fájdalomcsillapítók használatának szükségességét és felgyorsítja a sebek gyógyulását.

A Game Ready hazai forgalmazója az Endo Plus Service Kft., amely több hazai klubot és játékost is szponzorál. A Game Ready-t a sportserulesek.hu oldalon lehet kikölcsönözni, lehetőség van napi, heti és havi bérlésre is.